Пахощі Orkay Fragrance Tulasi 100г масальні, благовония Оркей с ароматом Туласи, УТ-00004397, Аюрведа Увеличить

Пахощі Orkay Fragrance Tulasi 100г масальні, благовония Оркей с ароматом Туласи, УТ-00004397

15427

Новое

Класичний аромат!

Ароматні масальние пахощі фірми Orkay Fragrance з ароматом Туласі!

Подробнее

140 грн.

Подробнее

Пахощі Orkay Fragrance Tulasi 100г масальні, благовония Оркей с ароматом Туласи, УТ-00004397, Аюрведа GAURI

Упаковка: 100 грам (конуси в подарунок!)

Класичний аромат!


Ароматні масальние пахощі фірми Orkay Fragrance з ароматом Туласі!

Спосіб застосування:

Запалити пахощі і через кілька секунд задути вогонь. Вставити тліюче пахощі в спеціальну підставку, щоб уникнути попадання гарячого попелу на одяг і меблі.

Увага! Підпалені ароматичні палички - це джерело відкритого вогню. Щоб уникнути займання не залишайте запалену паличку без нагляду. Для фіксації палички використовуйте спеціальну підставку. Не використовуйте запашні палички на протягах і поблизу легкозаймистих предметів і речовин. Тримайте запашні палички далеко від дітей, у герметично закупореній тарі.

Використовувати з обережністю: людям, схильним до алергій, з індивідуальною підвищеною чутливістю, вагітним і годуючим жінкам.

Зберігати в темному прохолодному місці в герметичній тарі. Термін придатності не обмежений.

Виробник: Оркей Фрагранс Orkay Fragrance

237/11, біля Шів Темпл, Канакапура роад, Рагхуванахалі, Бангалор, Карнатка - 560 062, Індія

237/11, Near Shiva Temple, Kanakapura Road, Raghuvanahalli,, Bengaluru, Karnataka 560062, Індія

Сайт: https://www.vedikaincense.com/

їв.пошта: Info@vedikaincense.com

Телефон+91 80 6547 6411

Пахощі – ароматні речовини – використовувалися людьми ще з давніх часів як парфумерного і лікувального засобу, а також під час релігійних ритуалів. Згадки про пахощі зустрічаються в Біблії і Корані. Ароматичні речовини високо цінувалися древніми єгиптянами, римлянами і греками, їх порівнювали за цінності з дорогоцінними каменями.


На сьогоднішній день ми частіше використовуємо пахощі для створення сприятливої атмосфери в домі та на роботі. Однак крім гарної, привабливої атмосфери, ароматичні речовини здатні ще впливати на наш настрій, загальний стан здоров'я, активність, поведінка, енергетику, удачу в справах. Іншими словами, якщо знати, який вплив має той або інший аромат, можна скорегувати негативний і примножити позитивний.


Аромати можна умовно поділити на:

Седативні (заспокійливі в стресових ситуаціях, при перевтомі). До таких ароматів відносять аромат чайного дерева, меліси, ромашки, сандалу, герані, ванілі.

Стимулятори (стимулюючі нашу активність, покращують нашу уважність, покращують працездатність). До таких ароматів відносять аромат лимона, мандарина, апельсина, магнолії, кориці, розмарину, кедра.

Захисні (захищають від пристріту, псування, заздрості, недоброзичливості). До таких ароматів відносяться аромати ялівця, троянди, шавлії, мигдаль, ладану, гвоздики.

Адаптогени (нормалізують роботу нервової системи, усувають перепади настрою). До таких ароматів відноситься лаванда, материнка, мирра, троянда, м'ята, жасмин, чебрець.

Ті чи інші аромати рекомендується використовувати ще і в залежності від часу доби. Так, наприклад, до ранкових ароматам відносять: сосну, герань, бергамот, м'яту, кедр, грейпфрут. Ці аромати сприяють легкому пробудження, оптимізму та бадьорості.

Вдень рекомендується віддавати перевагу ароматам рожевого дерева, розмарину, евкаліпта, бергамоту. Ці аромати допоможуть зберегти вашу працездатність, покращать продуктивність і будуть сприяти хорошої концентрації уваги.

Увечері ж краще віддавати перевагу ароматам іланг-ілангу, лаванди, пачулі, рожевого дерева. Ці аромати допоможуть розслабитися, заспокоїтися.

Ті чи інші пахощі також здавна наділялися ще й цілющими та магічними властивостями. Так вважалося, що:

Аромат сандалу приносить заспокоєння і релаксацію при виникненні негативних психоемоційних реакцій на стресові ситуації і конфлікти.

Бергамот приносить гроші, відповідає за багатство.

Ваніль допомагає в любовних справах.

Жасмин приносить щастя і гармонію, відкриває таланти і розвиває здібності.

Лаванда асоціювалася з очищенням і зціленням.

М'ята приносить удачу і везіння.

Роза приносить любов, щастя, гармонію.

Лотос асоціювався з силою, зціленням, медитацією, владою.

Ладан означав заступництво, благословення, асоціювався з мужністю.

Розмарин вважалося, міг виганяти злих духів, лікувати людину.

Пахощі Orkay Fragrance Red Rose Orkay 100г, пахощі Оркей з ароматом Троянди, УТ-00003531, Аюрведа Тут

Аюрведа Тут! - інтернет магазин аюрведи, косметики, індійського чаю, спецій, індійської одягу і прикрас. Кращий вибір аюрведичній продукції в Україні! Краса і здоров'я для Вас і Вашої сім'ї, магазин езотерики, езотеричний магазин, магазин сувенірів, індійські сувеніри, пахощі, біжутерія, агарбатти, Аюрведичні препарати з Індії, #аюрведаздесь

Интернет-магазин Гаури http://gauri.com.ua/ - Аюрведические препараты, Индийская косметика, Специи, Индийские украшения и одежда для здоровья и красоты с доставкой по всей Украине 






Отзывы

Написать отзыв

Пахощі Orkay Fragrance Tulasi 100г масальні, благовония Оркей с ароматом Туласи, УТ-00004397

Пахощі Orkay Fragrance Tulasi 100г масальні, благовония Оркей с ароматом Туласи, УТ-00004397

Класичний аромат!

Ароматні масальние пахощі фірми Orkay Fragrance з ароматом Туласі!

Написать отзыв

Покупатели этого товара так же приобрели:

30 другие товары из этого раздела: