Гулучьяди кашая Нагарджуна 100 таб., Guloochyadi Kashayam Nagarjuna, Guluchyadi, Аюрведа Увеличить

Гулучьяди кашая Нагарджуна 100 таб., Guloochyadi Kashayam Nagarjuna, Guluchyadi, Аюрведа

15408

Новое

Рекомендації щодо застосування: добавка дієтична до раціону харчування, яка може бути рекомендована для загального зміцнення організму; сприяє покращенню імунітету та роботі ШКТ, добре впливає на стан печінки та покращує стан шкіри. Рекомендовано дотримуватися збалансованого раціону харчування, обмежувати тваринні жири, цукор, солодощі, алкоголь.

Подробнее

599 грн.

Подробнее

Гулучьяди кашая Нагарджуна 100 таб., Guloochyadi Kashayam Nagarjuna, Guluchyadi, Аюрведа GAURI.

Упаковка: 100 таблеток.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом.


Рекомендації щодо застосування: добавка дієтична до раціону харчування, яка може бути рекомендована для загального зміцнення організму; сприяє покращенню імунітету та роботі ШКТ, добре впливає на стан печінки та покращує стан шкіри. Рекомендовано дотримуватися збалансованого раціону харчування, обмежувати тваринні жири, цукор, солодощі, алкоголь.

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Рекомендовано вживати: дорослим та дітям після 12 років по 1-3 таб. двічі на день за 20 хвилин до їжі, запити водою. Тривалість вживання 20-30 днів.

Перед вживанням потребує консультації з лікарем.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів, діти до 12 років, вагітність, жінки в період лактації, гострий гастрит, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, цукровий діабет.

Термін реалізації: 3 рокі. Дата виготовлення та кінцевий термін реалізації вказано на упаковці. Зберігати у прохолодному (8 - 25 °С), захищеному від світла місці. Зберігати в місці недоступному для дітей.

Склад (кожна таб. виготовлена з):


Гудучи Guduchi – Indian Tinospora (stem) – Tinospora cordifolia - 1,600 р

Коріандр Dhanyaka – Coriander – Coriandrum sativum - 1,600 р

Ним Nimba – Neem – Azadirachta indica - 1,600 р

Червоний сандал Raktachandana – Pterocarpus santalinus - 1,600 р

Зливу Гімалайська Padmaka – Wild Himalayan Cherry – Prunus cerasoides - 1,600 р

Наповнювач:

Крохмаль 0,544 р

Камедь 0,037 г

Карбоксиметилкрахмал натрію 0,019 г

Кросповідон 0,019 г

Полівінілпіролідон 0,045 г

Країна походження: Індія

Виробник: Нагарджуна Хербал Концентрейтес Лтд

Nagarjuna Herbal Concentrates Ltd XIV/463T, 2-й поверх, навпроти КСРТСі, Муваттупужа - 686 661, Індія XIV/463T, 2nd Floor, Opp. KSRTC, Muvattupuzha-686 661, Індія

Tel: +919961633366

e-mail: cmo@nagarjunaayurveda.com

nagarjunaayurveda.com

Гулучьяди Кашаям (Guluchyadi Kashayam) – це аюрведичне засіб, вироблене на основі натуральних компонентів, яке надає противоинфекционное та жарознижувальну дії, сприяє позбавленню від лихоманки і лікування інфекційних захворювань. Зміцнює імунну систему, а також сприяє поліпшенню роботи травної системи, допомагаючи при підвищеній кислотності і виразкової хвороби.


Використовується для терапії лихоманок та інфекцій різної етіології, часто супроводжуються почуттям печіння, надмірною жадобою, втратою апетиту, нудотою, блювотою.

На додаток до основних показань, Гулучади кашаям часто пропонується при захворюваннях печінки в результаті дисбалансу Піта доші, дає полегшення симптомів дисбалансу Капха доші, знімає свербіж шкіри, алергічний риніт, сезонні алергії, зміцнює загальний імунітет.

Традиційно Кашаям, це відвари рослин володіють гірким і терпким скусом. Компанія Nagarjuna випускає препарати групи кашаям в таблетованій формі. Цілющі рослини багаторазово екстрагуються і пресуются таблетки із захисною оболонкою, що зберігає корисні властивості рослин, сприяє довгому терміну зберігання препарату і зручно для прийому

Призначення:

лихоманка

інфекційні захворювання

слабкий імунітет

проблеми з травленням

підвищена кислотність

виразкова хвороба

нудота і блювота з кислою відрижкою;

кислотний рефлюкс;

гастрит;

синдром гарячих стоп;

дизестезия з почуттям печіння.

Обогащен такими активными компонентами, как:

Гудучи (Guduchi) – способствует укреплению иммунной системы и очищает организм от шлаков и токсинов, снимает лихорадку и воспаления.

Кориандр (Dhanyaka) – обладает спазмолитическими, ветрогонными и антисептическими свойствами, противостоит инфекциям и улучшает пищеварение.

Противопоказания: Не рекомендуется использовать средство беременным и детям, а также женщинам в период лактации. Индивидуальная непереносимость

Гулучьяди кашая Нагарджуна 100 піг., Guloochyadi Kashayam Nagarjuna, Guluchyadi, Аюрведа Тут

Аюрведа Здесь! - интернет магазин аюрведы, косметики, индийского чая, специй, индийской одежды и украшений. Лучший выбор аюрведической продукции в Украине! Красота и здоровье для Вас и  Вашей семьи, магазин эзотерики, эзотерический магазин, магазин сувениров, индийские сувениры, благовония, бижутерия, агарбатти, Аюрведические препараты из Индии, чаванпраш, трифала, дабур, хималая, #аюрведаздесь

Интернет-магазин Гаури http://gauri.com.ua/ - Аюрведические препараты, Индийская косметика, Специи, Индийские украшения и одежда для Здоровья и Красоты с доставкой по всей Украине

Отзывы

Написать отзыв

Гулучьяди кашая Нагарджуна 100 таб., Guloochyadi Kashayam Nagarjuna, Guluchyadi, Аюрведа

Гулучьяди кашая Нагарджуна 100 таб., Guloochyadi Kashayam Nagarjuna, Guluchyadi, Аюрведа

Рекомендації щодо застосування: добавка дієтична до раціону харчування, яка може бути рекомендована для загального зміцнення організму; сприяє покращенню імунітету та роботі ШКТ, добре впливає на стан печінки та покращує стан шкіри. Рекомендовано дотримуватися збалансованого раціону харчування, обмежувати тваринні жири, цукор, солодощі, алкоголь.

Написать отзыв

30 другие товары из этого раздела: