Книга Легенда про Дагад Трікон, автор Грегуар Де Кальберматтен

10821777

Новое

Книга «Легенда про Дагад Трікон» – це насичений подіями роману жанрі філо-фентезі. У ньому розповідається про пошук дев’ятьох скринь, що містять пророцтва, заховані Авастами – просвітленою расою, яка щезла тисячі років тому та пошук найвищого призу, який може здобути людство. Читати Легенду про Дагад Трікон - це почасти, як читати продовження Володаря кілець. 

Подробнее

108 грн.

Подробнее

Книга Легенда про Дагад Трікон, автор Грегуар Де Кальберматтен - The Legend of Dagad Trikon, author Gregoire de Kalbermatten  

Той хто дивиться назовні бачить сон... Той хто дивиться всередину пробуджується. - Карл. Г. Юнг  

"Ми не зможемо змінити цю систему, не змінивши самих себе, - ось висновок, що став результатом остаточного провалу попередніх революцій, які не змогли зробити світ кращим, хоч і обіцяли". 

Відеосюжет на 1-му національному. Презентація Книгі "Легенда про Дагад Трікон"    

Потрібна мудрість щоб любити мозком і знати сердцем. 

Це роман у жанрі пригодницького фентезі й детективу розповідає про пошук зниклої 10 000 років тому  високорозвиненої цивілізації Авастів, представникі якої наразі знову народжуются на Землі, щоб передати нам свої могутні світлі знання. Сили зла намагаются перешкоджати цьому. Події відбуваються у найрізноманітніших місцях ношої планети: Італі, Єгипті, Росії, Голандії, Ісландії, США, Білорусії та іньших. Автор, професійний діпломат високого рангу й людина, що досягла високого рівня духовного розвитку, сам бував у всіх цих місцях й бачив їх на власні очі. 

Окрім захоплюючого сюжету, книга має також велику пізнавальну цінність, в ній розкриваються методи дій зла і те, як ми можемо не віддаватіся ним, розповідається, як відповідають на ці виклики Божественні сили, а також даються деякі корисні поради тим, хто шукає Істину і хочє досягти Духовного росту. 

Адресується найширший чітацький аудиторії з молоді до людей солідного віку.  

Нещодавно вийшла друком друга частина Романа - фентезі  Книга «Злам Сьомої Печаті» - Дагад Трікон - 2

Відгуки читачів:  

Книга «Легенда про Дагад Трікон» – це насичений подіями роману жанрі філо-фентезі. У ньому розповідається про пошук дев’ятьох скринь, що містять пророцтва, заховані Авастами – просвітленою расою, яка щезла тисячі років тому та пошук найвищого призу, який може здобути людство. 
Читати Легенду про Дагад Трікон - це почасти, як читати продовження Володаря кілець. Це яскравий твір, книга для тих, хто цікавиться легендами і міфами, такими, як Святий Грааль або Рицарі Круглого Столу, для тих, хто шукають шлях, щоб іти вище і глибше всередені себе, хто є в пошуку самопізнання, і для тих, хто таємно сподівається або бажає, щоб просвітлення душі було можливим зараз для кожного. 

Друге що я подумала, - це те що я ніколи не чітала нічого більш-менш подібного цьому.
 
Женев'єва Брісу, Франція 

«Легенда про Дагад Трікон» – це велика пригодницька повість, яку можна читати на багатьох рівнях. Автор – вчений, чиї інтелект і знання не є перешкодою у цій захоплюючій і чарівній історії».  

Морін Гудмен, Швейцарія   


Забудьте про «Код Да Вінчі», «Селестинські Пророцтва», і навіть «Володаря Кілець». «Дагад Трікон» пропонує значно більше. Автор розмовляє з нами з-за художнього твору, відкриваючи, поза дією й потужними метафорами, глибокі істини, про які мовиться з великою переконливістю. Для тих з нас, хто шукає духовну істину, в цьому тексті знайдеться багато ключів, і дочитавши останню сторінку, ми відчуваємо спонукання розпочати – в нашому реальному житті – подорож відкриття реального шляху, аби відчути вищий стан свідомості, описаний в цій книзі.  
Калін Костян, Техас, США

Видовище, яким автор ділится з чітачем, просто неймовірне. Я ніколи не забуду цю книгу.
Давід, Швейцарія  


Автор книгі:   

Грегуар де Кальберматтен швейцарський дипломат високого рангу, який майже все життя працював в ООН. Провів більш, ніж 300, місій та організував конференції в більш, ніж 70, країнах світу. Має кілька вищих освіт в найпрестижніших університетах світу, вільно володіє англійською, німецькою, французькою і італійською мовами, а також знає латинь, давньогрецьку, санскрит і хінді. Автор низки професійних трудів з політики, екології, економіки та ін. і книг для широкої публіки. Людина надзвичайно цікава, просто неймовірно ерудована, з високим інтелектом і в той же час дуже проста і дружня в спілкуванні і з великим почуттям гумору.
    

       


Тобі під силу пізнати те, про що відали лише провидці й містики минулого  

Інтерв'ю з Грегуаром Де Кальберматтеном

Сьогодні ми запросили до розмови надзвичайно цікавого співрозмовника – члена Ради директорів міжнародного Центру з еволюційних студій, знаного швейцарського дипломата, активного громадського діяча, письменника, автора багатьох наукових праць з політики, екології, економіки та книг для широкого кола читачів – Грегуара де Кальберматтена. Вже 15 лютого (понеділок) 2016 р. о 19:00 в Центральному будинку художника відбудеться його відкритий семінар та презентація для широких кіл, дійсно захоплюючої та інтелектуальної книги "Легенда про Дагад Трікон”.  

Грегуар де Кальберматтен мав багаторічний досвід спілкування з доктором медицини й філософії, номінантом на Нобелівську премію миру, духовним Учителем, засновницею методу внутрішньої трансформації – Сахаджа Йоги – Нірмалою Шріваставою, яку її послідовники називають Шрі Матаджі. Головні цінності та усвідомлення автора, сформувалися завдяки довгому спілкуванню та проведенню часу зі Шрі Матаджі, саме цей досвід допоміг йому відкрити головне джерело натхнення та досягти успіхів у всіх сферах свого життя.  

– Пане де Кальберматтене, відомо, що народилися Ви в прекрасно забезпеченій, навіть за західними мірками, сім'ї. Перед Вами були відчинені двері найпрестижніших учбових закладів Європи і Америки. Ви отримали чудову освіту. Та чи почувалися Ви в ту пору щасливими? Якщо ні – чого бракувало Вам для справжнього щастя, та як і де Ви його намагалися знайти?  

– У Східній Європі існує думка, що люди на Заході є щасливими. Але це не так. Хоча Захід, без сумніву, отримує задоволення від низки переваг. Та тривале щастя приходить не від того, чим ми володіємо, а від того, ким ми є. І там багато людей є спантеличеними. Таким був і я. Зі своїх пошуків у літературі та філософії я знав, що: «Людина не є строго відповідним вирішенням проблеми існування» (Поль Валері) … Тож я шукав ключ до цієї відповіді, ключ до вищого стану Буття. Відбиток цього пошуку існує у багатьох сферах знання – від антропології до історії вдосконалення людини.  

– Отже, як розповідаєте в одній зі своїх книг – «Пришестя» – Ви ні в чому не знаходили розради – ні в роботі, якій інші могли б позаздрити, ні в стосунках з протилежною статтю, ні в наркотиках – все це було марне. Ваша спрагла душа не заспокоювалась… Чи почуваєтесь Ви щасливим тепер? Коли так, то що, чи хто подарував Вам це щастя?  

– Є сорт людей, назвемо їх шукачами, які рухають усе в кожному поколінні, які хочуть йти вперед, тому що їх не задовольняє status quo, чи то економічне, чи політичне, чи культурне, чи духовне. Нинішній стан повною мірою підтверджує, що вони праві. Можу сказати, що я просто був одним з них. І мій пошук привів мене у 1975 році до зустрічі з надзвичайною жінкою, з моєї точки зору, і з точки зору багатьох людей – найвеличнішим духовним Учителем, який жив у той час.  

– Якщо можна, розкажіть, будь ласка, в кількох словах нашим читачам про суть вчення і Вчителя, котрі, як Ви стверджуєте, докорінно змінили Ваше життя.  

– Наука наразі підходить до підтвердження існування гравітаційних хвиль у Всесвіті, відкриття яких Ейнштейн здійснив сто років тому. Це є виявленням і процесом перевірки. Вони існують, але ми не знаємо цього достеменно. Таким же чином Шрі Матаджі Нірмала Деві відкрила еру нової, гідної довіри, експериментальної духовності.  

Вона вчить, що завдяки процесу спонтанної медитації людина проходить через перший досвід пробудження своєї власної резервної енергії. Ця людина відкриває хвилі духовних вібрацій, які оточують нас, але які ми раніше не могли виявити. Ми можемо підтвердити ці вищі стани буття, розпізнані провидцями й містиками минулого.  

– Чи правда, що задля того, аби духовно рости, необхідно, як мінімум, двічі на день медитувати, щотижня відвідувати колективні програми. А чи не відволікає це від роботи, сімейних обов'язків, обов'язків громадянина?  

– Не існує системи як такої, немає жодних жорстких правил, тому що це – живий і природний процес поза процедурами і керівними вказівками. Але ж так, люди бажають медитувати щодня. Тому що тоді почуваються краще протягом дня. Це – підтримка й терапевтичне благо. Коли ми краще почуваємося, ми краще працюємо. Наші здібності оптимізовані, й це, величезною мірою, допомагає в професійному житті та у зрілих міжособистісних стосунках.  

– Можна зробити висновок, що саме завдяки заняттям Сахаджа Йогою Ви змогли досягти таких значних успіхів і в кар'єрі, й у творчості, й у вивченні іноземних мов? Якщо так, то у чому секрет – чим це вчення допомагає Вам?  

– Секрети могутні, коли вони залишаються секретами. Для того, щоб цей «секрет», як ви висловлюєтесь, був розкритий, необхідно будь-кому, хто зацікавлений у дослідженні цієї реальності, пройти через досвід Самореалізації. Така програма, за моєю участю, й отриманням Самореалізації відбудеться в Києві 15 лютого 2016р. о 19 годині у Центральному Будинку Художника за адресою: вул. Січових стрільців (Артема) 1–5, в актовій залі на першому поверсі.  

(Пан де Кальберматтен скромно промовчав, що на цій програмі шукачів також чекає зустріч із його надзвичайно цікавою книгою-романом у жанрі філо-фентезі «Легенда про Дагад Трікон». У ній розповідається про пошук дев’ятьох скринь, що містять пророцтва, заховані Авастами – просвітленою расою, яка щезла тисячі років тому, та про найвищий приз, який може здобути людство... Прим. авт.)  

– До слова: існують дослідження вчених, які стверджують, що мова й земля, на якій вона побутує, знаходяться у певному взаємозв'язку. Чи траплялось Вам – людині, якій доводилось жити в різних країнах, – особисто це відчувати? І якій мові, перебуваючи з робочою місією в певних країнах, Ви надаєте перевагу (спілкуєтесь англійською, чи мовою країни, в якій перебуваєте, при умові, що знаєте її)?   

– Я розмовляю декількома мовами, але не є знавцем санскриту, і я надто ледачий, щоб вивчити індійські мови, які найліпше передають тонкощі духовного світу. У французькій мові ми маємо багатий словниковий запас, щоб описувати світ почуттів, у санскриті є багатий запас слів, щоб описувати різні стани радості Власного Духу (Атми). Спілкуючись про духовність, я розмовляю англійською, яка була мовою мого спілкування зі Шрі Матаджі.  

– Чи доводилось Вам бувати раніше в Україні? Якщо так, то коли, з якою метою, й що привело Вас до Києва цього разу?  

– Так, я бував раніше в Україні, зокрема, і двічі зі Шрі Матаджі. І нема сумніву, що Вона давала високу оцінку людям Росії та України. Від цього теперішня криза завдає мені ще більше болю. Вона бачила їх здатними відкрити третій шлях поза межами невдалого експерименту державного марксизму і теперішніх антидемократичних сил західного капіталізму, з яким багато людей тут не настільки вже й обізнані.  

– Ви – один з небагатьох, хто безпосередньо спілкувався із засновницею Сахаджа Йоги Шрі Матаджі Нірмалою Деві, траплялось що, якийсь час, і жили в Неї. Які її риси, як людини й Учителя Вас вразили?  

– Дуже важко говорити про когось, хто є таким надзвичайним. Шрі Матаджі, з одного боку, була найвищою мірою людяною, люблячою, сповненою гумором, і завжди готовою з безмежною щедрістю ділитися своїми знаннями й духовними силами. Але, з іншого боку, поза всім цим Вона  

– Аватар. Аватар у східних релігіях – це хтось, хто має божественну особистість, хто приходить з вищого світу, щоб допомагати нам. Я знаю, що у семітських релігіях Близького Сходу (юдаїзм, християнство, іслам), ми не маємо такої традиції, але цей факт існує... Вона приходила, вона бачила, вона втішала, вона радила, вона врятовувала.  

– Відомо, що Україна зараз переживає дуже непрості часи. Країна, яка за Будапештським меморандумом брала на себе зобов'язання захищати нас від агресорів, сама – без оголошення війни – анексувала український Крим. Зараз вона щодня посилює збройні напади – обстріли із забороненого Мінськими угодами важкого озброєння – на сході України. Як, на Вашу думку, за такої ситуації повелась би Шрі Матаджі, який би приклад подала усім нам?  

– Сьогоднішня ситуація може розвиватися у багатьох напрямках – за хорошого, чи поганого керівництва. Надто складно також дати змістовну відповідь у кількох написаних рядках. Якщо люди будуть зацікавлені у семінарі, я прийду й буду слухати тих, хто знає цю сферу краще від мене, і я можу спробувати усно звернутися до деяких питань під час мого перебування в Україні. Росіяни не є злими, й українці не є злими. Проте, зло здійснює свою руйнівну гру. Як відповідати на це, не додаючи руйнування? Якою є роль духовності у цих обставинах, і чи вона є? Так, така дискусія є відкритою.  

– Якщо Шрі Матаджі, свого часу, активно боролась за незалежність Індії, то чи варто з цього робити висновки, що ні раб, ні той, хто прагне заволодіти іншими людьми, народами, ніколи не матимуть духовного росту? І як Ви гадаєте, як би порадила українцям поводитись у такому випадку ця високодуховна Особистість, щоб усі ми отримали можливість духовно удосконалюватись?  

– Неправильно проявляти агресію, й неправильно миритися з агресією.  

– Чого Ви – людина з унікальним досвідом пошуків Істини й випробування на власному досвіді внутрішньої трансформації через Сахаджа Йогу – побажали б нашим читачам?  

– Мій досвід сьогодні поділяють багато людей на цій планеті. Але у цій частині світу я палко бажаю, щоб логіка руйнування між народами, які мали так багато спільного в історії та культурі, могла би бути зміненою на відновну логіку здорового глузду, твердості у серйозному сприйнятті доброчесності й уникнення пасток емоційних реакцій та ненависті, які часто підбурюються могутніми машинами пропаганди.  

– Щиро дякую за розмову.  

Від журналіста: З повагою, Галина 

Интернет-магазин Гаури http://gauri.com.ua/ - Аюрведические препараты, Индийская косметика для Здоровья и Красоты с доставкой по всей Украине     

Отзывы

Написать отзыв

Книга Легенда про Дагад Трікон, автор Грегуар Де Кальберматтен

Книга Легенда про Дагад Трікон, автор Грегуар Де Кальберматтен

Книга «Легенда про Дагад Трікон» – це насичений подіями роману жанрі філо-фентезі. У ньому розповідається про пошук дев’ятьох скринь, що містять пророцтва, заховані Авастами – просвітленою расою, яка щезла тисячі років тому та пошук найвищого призу, який може здобути людство. Читати Легенду про Дагад Трікон - це почасти, як читати продовження Володаря кілець. 

Написать отзыв

Покупатели этого товара так же приобрели:

30 другие товары из этого раздела: